Valikoima

Muun muassa nämä ihanuudet - ja välttämättömyystarvikkeet - löytyvät Villa Himasta.

  

Efterar_2013_1.jpg

Nordalin rustiikkiset huonekalut ja sisustustuotteet

Tanskalaisen sisustustalo Nordalin kauniisti patinoidut pöydät ja tuolit sopivat niin sisälle kuin uloskin. Täydennät tunnelman värikkäillä lyhdyillä ja hauskoilla kynttilöillä. Väriä löytyy myös rustiikkisista naulakoista, sisustuskoreista, pöytäliinoista ja tyynyistä sekä kesän uutuustuotteista, bambukuituisista astioista.

Nordalin laajasta valikoimasta olemme napsineet Villa Himaan vain herkkupaloja. Käy selaamassa Nordalin sivuja ja kerro, mitä sinä haluaisit, niin tilaamme sen sinulle.

www.nordal.eu

35-stoltz_0066.jpg

 

Madam Stoltzin aarteita

Tanskalaiselta Madame Stoltzilta olemme valinneet valikoimiimme mm. sinkkisiä välttämättömyystarvikkeita kipoista kuppoihin ja koreista kukkaruukkuihin. Sopivat niin keittiöön, kylppäriin kuin pihallekin. Vastustamattomia!

Pientuotteiden lisäksi kauttamme on saatavilla factory-henkiset metallihyllyt, kaapistot ja muut pienhuonekalut.

www.madamstoltz.dk

 

Dining_Table_Cross.jpg

Desannen kierrätyspuukalusteet

Desannen puuhuonekalut valmistetaan kierrätyspuusta käsityönä Indonesiassa Jaavan saarella. Materiaalina kierrätyspuu, ei siis kaadeta sademetsiä!

www.desanne.fi

denim_137748.jpg

Marickenin ja Esta Home tapetit ja tekstiilit

Uudista kotisi ihanilla tapeteilla! Villa Himasta löydät Marickenin maahantuomia tapetteja mm. Sandberg, Tres Tintas, Harlequin, Omexo, HookedOnWalls sekä Esta Homen Regatta Crew ja Denim & Co -mallistot. Tapetit täydentyvät tyyliin sopivilla tekstiileillä.

www.maricken.fi
www.estahome.nl

 

es16_forsidenv-okt2015.jpg

Ib Laursenin sisustustuotteet

Tanskalaisen Ib Laursenin tuotteet ovat herttaisen Hanko-henkisiä! Villa Himaan olemme valikoineet mm. herkkiä lyhtyjä, käteviä säilytysratkaisuja, kauniita peilejä ja kivoja pienhuonekaluja.

Mitäs söpöä sinä kaipaisit? Katso Ibin sivuilta ja kerro meillekin!

www.iblaursen.dk

fouta_009.jpg

 

Fouta-liinat Tunisiasta

Terveisiä Välimereltä! Ihanat käsinsolmitut hammam-pyyhkeet käyvät yhtä hyvin rannalle kuin kesäkotiinkin tai vaikka lanteille keikkumaan. Paksua, vahvaa puuvillaa herkullisissa väreissä. Useita eri kuoseja. Myös jälleenmyyjille, kysy lisää Villa Himasta!

 

GAUHAR_notice_board_2_web.jpg

Uusi kotimainen lifestylesarja GAUHAR

Tarkkaan valitut, rakkaudella suunnitellut ja huolella teetetyt sisustustuotteet ja upeat korut. Koko GAUHARin valikoima saapuu jälleen kesäsesongiksi 2019 Villa Himan valikoimiin!

www.gauharshop.com

 sangkladerlinne3.jpg

Muhkeita tyynyjä, ihanaa pellavaa

Villa Himasta löydät myös laajan valikoiman kodintekstiilejä keittiöpyyhkeistä tyynyihin ja pellavaisista liinavaatteista sängynpeittoihin. Tekstiileistä monet tulevat Tanskasta ja Ruotsista mm. Nordalilta, Ib Laursenilta sekä Tell Me Morelta, jolta mm. kuvassa näkyvät aivan ihanat pellavaiset liinavaatteet unen utuisissa sävyissä.