Valikoima

Muun muassa nämä ihanuudet - ja välttämättömyystarvikkeet - löytyvät Villa Himasta.

  

Efterar_2013_1.jpg

Nordalin rustiikkiset huonekalut ja sisustustuotteet

Tanskalaisen sisustustalo Nordalin kauniisti patinoidut pöydät ja tuolit sopivat niin sisälle kuin uloskin. Täydennät tunnelman värikkäillä lyhdyillä ja hauskoilla kynttilöillä. Väriä löytyy myös rustiikkisista naulakoista, sisustuskoreista, pöytäliinoista ja tyynyistä sekä kesän uutuustuotteista, bambukuituisista astioista.

Nordalin laajasta valikoimasta olemme napsineet Villa Himaan vain herkkupaloja. Käy selaamassa Nordalin sivuja ja kerro, mitä sinä haluaisit, niin tilaamme sen sinulle.

www.nordal.eu

35-stoltz_0066.jpg

 

Madam Stoltzin aarteita

Tanskalaiselta Madame Stoltzilta olemme valinneet valikoimiimme mm. sinkkisiä välttämättömyystarvikkeita kipoista kuppoihin ja koreista kukkaruukkuihin. Sopivat niin keittiöön, kylppäriin kuin pihallekin. Vastustamattomia!

Pientuotteiden lisäksi kauttamme on saatavilla factory-henkiset metallihyllyt, kaapistot ja muut pienhuonekalut.

www.madamstoltz.dk

 

Dining_Table_Cross.jpg

Desannen kierrätyspuukalusteet

Desannen puuhuonekalut valmistetaan kierrätyspuusta käsityönä Indonesiassa Jaavan saarella. Materiaalina kierrätyspuu, ei siis kaadeta sademetsiä!

www.desanne.fi

denim_137748.jpg

Marickenin ja Esta Home tapetit ja tekstiilit

Uudista kotisi ihanilla tapeteilla! Villa Himasta löydät Marickenin maahantuomia tapetteja mm. Sandberg, Tres Tintas, Harlequin, Omexo, HookedOnWalls sekä Esta Homen Regatta Crew ja Denim & Co -mallistot. Tapetit täydentyvät tyyliin sopivilla tekstiileillä.

www.maricken.fi
www.estahome.nl

 

93a82a33c7ae3999322b5f4f0fb8edd9.jpg

Parolan Rottingin kalusteet

Parolan Rottinki on perinteinen suomalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja tuo maahan korkealaatuisia puu- ja rottinkihuonekaluja. Valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota ammattitaitoon, huolelliseen viimeistelyyn sekä korkealuokkaisiin raaka-aineisiin.

www.parolanrottinki.fi
es16_forsidenv-okt2015.jpg

Ib Laursenin sisustustuotteet

Tanskalaisen Ib Laursenin tuotteet ovat herttaisen Hanko-henkisiä! Villa Himaan olemme valikoineet mm. herkkiä lyhtyjä, käteviä säilytysratkaisuja, kauniita peilejä ja kivoja pienhuonekaluja.

Mitäs söpöä sinä kaipaisit? Katso Ibin sivuilta ja kerro meillekin!

www.iblaursen.dk

1621784_1001875349824323_6368871443119184435_n.jpg

Unikeitaan laadukkaat sängyt

Nyt Hangossakin nukutaan hyvin! Unikeitaan kotimaiset laatusängyt ovat tilaustuotteita, joihin voit valita patjan koon, jäykkyyden ja petauspatjan mieltymystesi mukaan. Sänkyihin on saatavilla myös päätyjä ja verhoilu, joka sopii niin romanttiseen huvilaan kuin hillitympäänkin tunnelmaan.

www.unikeidas.fi

fouta_009.jpg

 

Fouta-liinat Tunisiasta

Terveisiä Välimereltä! Ihanat käsinsolmitut hammam-pyyhkeet käyvät yhtä hyvin rannalle kuin kesäkotiinkin tai vaikka lanteille keikkumaan. Paksua, vahvaa puuvillaa herkullisissa väreissä. Useita eri kuoseja. Myös jälleenmyyjille, kysy lisää Villa Himasta!

 

GAUHAR_notice_board_2_web.jpg

UUTTA KESÄLLÄ 2017

Uusi kotimainen lifestylesarja GAUHAR

Tarkkaan valitut, rakkaudella suunnitellut ja huolella teetetyt sisustustuotteet ja upeat korut. Koko GAUHARin valikoima saapuu kesäsesongiksi 2017 Villa Himan valikoimiin!

www.gauharshop.com

 

10947339_813499338722734_7643933291929401553_n.jpg

Kotimaiset Country French -maalit

Country French on vanhanajan perinteinen sisämaali huonekaluille ja seinäpinnoille. Mattapintainen ja luontoystävällinen. Hengittävä ja kotimainen. Country French -huonekaluvahalla puolestaan suojaat huonekalujen puu- ja maalipinnat vaivattomasti. Hengittävä, luonnollinen, turvallinen.

www.countryfrench.fi

sangkladerlinne3.jpg

Muhkeita tyynyjä, ihanaa pellavaa

Villa Himasta löydät myös laajan valikoiman kodintekstiilejä keittiöpyyhkeistä tyynyihin ja pellavaisista liinavaatteista sängynpeittoihin. Tekstiileistä monet tulevat Tanskasta ja Ruotsista mm. Nordalilta, Ib Laursenilta sekä Tell Me Morelta, jolta mm. kuvassa näkyvät aivan ihanat pellavaiset liinavaatteet unen utuisissa sävyissä.

tellmemore.nu

!

12208613_1089423874402803_5081977628007754986_n.jpg

Riedelin viini- ja samppanjalasit

Riedel - parasta mitä viinille toi tarjota! Riedelin filosofia on muotoilla lasit korostamaan viinien parhaita ominaisuuksia eli ne edustavat lasin ja viinin täydellistä harmoniaa. Tasapaino, keveys ja hienostuneisuus ovat Riedelin tunnusmerkkejä.

Voit tilata kauttamme kaikkia Riedelin laseja, niin viinilaseja eri rypäleille kuin myös muita Decanterin maahantuomia viini- ja keittiötarvikkeita. Valikoimimme kuuluvat myös esim. laadukkaat Peugeot-pippurimyllyt, Nachtmannin kauniit kristallilasit ja katelautaset sekä Spiegelaun olutlasit. Skål!

www.decanter.fi