Valikoima

Muun muassa nämä ihanuudet - ja välttämättömyystarvikkeet - löytyvät Villa Himasta.

  

Spring_2018_35.jpg

Nordalin rustiikkiset huonekalut ja sisustustuotteet

Tanskalaisen sisustustalo Nordalin kauniisti patinoidut pöydät ja tuolit sopivat niin sisälle kuin uloskin. Täydennät tunnelman värikkäillä lyhdyillä ja hauskoilla kynttilöillä. Tunnelmaa löytyy myös rustiikkisista naulakoista, sisustuskoreista, pöytäliinoista ja tyynyistä sekä tyylikkäistä valaisimista.

Nordalin laajasta valikoimasta olemme napsineet Villa Himaan vain herkkupaloja. Käy selaamassa Nordalin sivuja ja kerro, mitä sinä haluaisit, niin tilaamme sen sinulle.

www.nordal.eu

001.jpg

 

Affarin aarteita

Ruotsalainen Affari of Sweden istuu Hangon huvilatunnelmaan täydellisesti. Värikkäät tekstiilit, rantateltat, lyhdyt, kynttilät ja luonnonmateriaaleista valmistetut korit ja valaisimet odottavat sinua.

www.affariofsweden.com

9024_W540.jpg

 

Ib Laursenin sisustustuotteet

Tanskalaisen Ib Laursenin tuotteet ovat herttaisen Hanko-henkisiä! Villa Himaan olemme valikoineet mm. herkkiä lyhtyjä, käteviä säilytysratkaisuja, kauniita peilejä ja kivoja pienhuonekaluja.

Mitäs söpöä sinä kaipaisit? Katso Ibin sivuilta ja kerro meillekin!

www.iblaursen.dk

fouta_008.jpg

Fouta-liinat Tunisiasta

Terveisiä Välimereltä! Ihanat käsinsolmitut hammam-pyyhkeet eli fouta-liinat käyvät yhtä hyvin rannalle kuin kesäkotiinkin tai vaikka lanteille keikkumaan. Paksua, vahvaa puuvillaa herkullisissa väreissä. Useita eri kuoseja. 

intia_lr.jpg

Uniikkeja löytöjä Intiasta

Villa Himatar on valinnut puotiinsa myös aivan upeita uniikkeja kynttilänjalkoja ja muita sisustustuotteita, jotka valmistetaan käsityönä Intiassa. Valikoimaan kuuluu mm. isoja mattoja, käsinpainettuja kankaita, kynttiläpylväitä ja kynttilänjalkoja, vanhoja puisia tiilimuotteja, leikkuulautoja ja kaulimia sekä käsinkaiverrettuja puisia leimasimia, joilla loihdit omat Intia-kuosisi.

pormestarintuolit.jpg

Vintage&retro -huonekaluja ja sisustusta

Oih ja oih - Villa Himasta löydät nyt myös vanhoja vintage- ja retrohuonekaluja ja sisustusaarteita. Katso nyt näitäkin vanhoja pormestarintuoleja! Otamme vanhoja huonekaluja myös myyntitilille - kysy lisää info@villahima.fi